Drevené náramkové hodinky pánske Opis UR-M3

100% bezpečná platba
57,50 €

Tieto hodinky sú ručne vyrobené z dreva. Takmer úplne celé ! Okrem náramku a puzdra je aj ciferník vyrobený z dreva. Akékoľvek označenia sú vyryté a nie sú namaľované ani pripevnené. Výsledkom toho všetkého je, že prirodzená a jedinečná kresba dreva týchto hodiniek sa objavuje aj tam, kde sa pozeráte najviac: v strede.

Hodinky Opis vás odlíšia od davu nie tým, že sú krikľavé, ale ukazujú váš tichý, prirodzený štýl.

Farba
Garancia pôvodu
Množstvo
Dostupné

Opis UR-M3 je k dispozícii v rôznych štýloch, všetky využívajú rovnaký druh tvrdého dreva, líšia sa len drevom ciferníka. Rozdielne sú tiež dvomi geometrickými vzormi gravírovania označenia polôh hodín na ciferníku. Na hodinkách nenájdete žiadne rušivé písmo a samotné vzory sú vyryté do prírodného dreva. Hodinky tak priťahujú pozornosť na ich jednoduchú jedinečnú krásu z prírodných materiálov.
Prírodné drevo použité na puzdro a náramky nie je nijako ošetrené, okrem ochranného náteru oleja. To stačí na to, aby boli vaše ručne vyrobené hodinky odolné na každodenné používanie. Bez problémov vydržia i osviežujúcu prechádzku v daždi.

Zlaďte sa opäť s prírodou a so sebou samým a užívajte si život tak, ako sa vám páči. Tieto hodinky vám nehovoria, čo máte robiť, ale navodzujú pocit uvoľnenia od každodenného zhonu. Aby ste sa mohli spoľahnúť na svoje chill hodinky, žijú spoľahlivo vďaka strojčeku 2035, ktorý zaisťuje presné načasovanie a dlhú výdrž batérie.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  • ĽAHKÉ A PRIRODZENÉ: Drevené hodinky Opis UR-M3 sú také ľahké, že zabudnete, že ich vôbec nosíte. Doprajte oddych zápästiu.
  • PERFEKTNÁ VEĽKOSŤ: Skrátite si alebo predĺžte náramok, ako potrebujete. Nástroje sú súčasťou dodávky.
  • DREVO A VIAC DREVA: Drevené sú nielen náramok a puzdro, ale aj gravírovaný ciferník. Spojte sa s prírodou.
  • PRESNÝ: Strojček týchto hodiniek je presný.
  • NEMECKÁ KVALITA: Opis Technology je tu pre vás, ak máte nejaké otázky alebo problémy. Dajte nám vedieť, čo pre vás môžeme urobiť.

Záznam

Dizajn
Bohémsky
Retro
Škandinávsky
Výška
16 mm
Základný materiál
Sandalové drevo
Šírka
38 mm
Dĺžka
200 mm
Napájanie
Batéria
Príslušenstvo
Nástroj na skrátenie/predĺženie náramku. (ďalšie časti náramku je potrebné zakúpiť samostatne)
Hmotnosť
55 gramov
Výroba
Ručná

Nikto ešte nenapísal recenziu

Tiež by sa Vám mohlo páčiť

close

Nové konto

Máte už vytvorený účet?
Prihláste sa alebo Obnoviť heslo