OPIS handsfree pre načúvací prístroj Retro60

100% bezpečná platba
40,83 €

Táto hansfreee sada pre mobilný telefónu vám umožní vychutnať si na vašom mobilnom telefóne komunikáciu bez rušenia pri používaní načúvacieho prístroja. Pripojenie handsfree slúchadla k mobilnému telefónu je za pomoci samčeka Jack 3,5mm. Obzvlášť čistý a jasný zvuk získate, keď nastavíte načúvací prístroj do polohy T (podrobnosti nájdete v popise produktu). Štýlové slúchadlo zo 60. rokov, jednoducho pripojte k mobilnému telefónu a používajte ho ako tradičný telefónny prijímač. Skvelá kvalita zvuku vás ohromí.

Farba
Množstvo
Dostupné

Čo je nastavenie "T" ?

Symbol T-cievky je nastavenie T režimu, ktorý podporuje väčšina všetkých načúvacích prístrojov. Len čo je vo vašom načúvacom prístroji povolené nastavenie T, môže prevádzať indukčné signály generované našim produktom na zvukové signály bez rušenia. Celý proces vám prinesie absolútne čistý zvuk, čím si užijete konverzáciu bez ruchov.

Ako môžete zapnúť T nastavenie v načúvacom prístroji?

Spravidla ide o veľmi jednoduchý postup, ale môže sa líšiť od zariadenia k zariadeniu. Ak vaše načúvacie zariadenie podporuje nastavenie T (väčšina ich podporuje) a informácie o tom, ako to môžete urobiť, nájdete v príručke k načúvaciemu prístroju, alebo sa môžete jednoducho opýtať v obchode, v ktorom ste ho kúpili.

Záznam

Dizajn
Retro
Výška
60 mm
Základný materiál
Plast
Šírka
70 mm
Dĺžka
210 mm
Napájanie
Jack 3,5 mm

Nikto ešte nenapísal recenziu

close

Nové konto

Máte už vytvorený účet?
Prihláste sa alebo Obnoviť heslo