Dreveno kamenné pánske hodinky Opis UR-M4

100% bezpečná platba
65,83 €

V týchto unikátnych, ručne vyrobených hodinkách sa stretáva drevo s prírodným kameňom. Tieto hodinky sú väčšie ako vaše priemerné hodinky a majú vypuklé sklíčko z tvrdeného minerálneho skla, vďaka čomu ich estetická jednoduchosť určite upúta príjemnú pozornosť. Hodinky Opis vás odlíšia od davu nie tým, že sú krikľavé, ale ukazujú váš tichý, prirodzený štýl.

Farba
Garancia pôvodu
Množstvo
Vypredané

Náramok a púzdro hodiniek Opis UR-M4 sú vyrobené z naolejovaného tvrdého dreva, ktoré si zachováva svoju prirodzenú kresbu. Polohy pre celé hodiny  12, 9,6 a 3, ako aj logo technológie Opis, sú vyryté do dreveného krúžku na vonkajšej strane ciferníka. Samotný ciferník je vyrobený z lešteného kameňa. Tento výber materiálu poskytuje odsadenie dreveným častiam okolo a zároveň s nimi harmonizuje, pretože sú oba prírodné.

Prírodné drevo použité na púzdro a náramok je ošetrené len ochranným náterom oleja. To stačí na to, aby boli vaše hodinky odolné na každodenné používanie. Bez problémov vydržia i osviežujúcu prechádzku v daždi. Zlaďte sa opäť s prírodou a so sebou samým a užívajte si život tak, ako sa vám páči. Tieto hodinky vám nehovoria, čo máte robiť, ale navodzujú pocit uvoľnenia od každodenného zhonu. Aby ste sa mohli spoľahnúť na svoje chill hodinky, žijú spoľahlivo vďaka strojčeku 2035, ktorý zaisťuje presné načasovanie a dlhú výdrž batérie.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  • ĽAHKÉ A PRIRODZENÉ: Dreveno kamenné hodinky Opis UR-M4 sú také ľahké, že zabudnete, že ich vôbec nosíte. Doprajte oddych zápästiu.
  • PERFEKTNÁ VEĽKOSŤ: Skrátite si alebo predĺžte náramok, ako potrebujete. Nástroje sú súčasťou dodávky.
  • DREVO A KAMEŇ: Modrý Lapis Lazuli spolu s čiernym santalovým drevom alebo čiernym mramorom v kombinácii s pruhovaným zebrovým drevom.
  • PRESNÝ: Strojček týchto hodiniek je presný.
  • NEMECKÁ KVALITA: Opis Technology je tu pre vás, ak máte nejaké otázky alebo problémy. Dajte nám vedieť, čo pre vás môžeme urobiť.

Záznam

Dizajn
Bohémsky
Retro
Škandinávsky
Výška
16 mm
Základný materiál
Zebrové drevo
Šírka
42 mm
Dĺžka
200 mm
Napájanie
Batéria
Príslušenstvo
Nástroj na skrátenie/predĺženie náramku. (ďalšie časti náramku je potrebné zakúpiť samostatne)
Hmotnosť
60 gramov
Doplnkový materiál
Mramor
Výroba
Ručná

Nikto ešte nenapísal recenziu

Tiež by sa Vám mohlo páčiť

close

Nové konto

Máte už vytvorený účet?
Prihláste sa alebo Obnoviť heslo