Zmysel pre wellness

person Publikoval: Krásny Interiér list v: Aktuálne trendy dňa: comment Komentár: 0 favorite Zobrazené: 177

"Wellness je jedným z najhorúcejších trendov"

interiérového dizajnu pre rok 2023.

Starostlivosť o seba je jedným z kľúčov k zlepšeniu osobnej pohody. Prostredie, ktoré vás doma obklopuje, má na vás veľký vplyv a môže tomu napomôcť a tak podporiť váš zdravý spôsob života.

"Wellness je program na zlepšenie telesnej a duševnej kondície.. Primárne, slovo wellness znamená cestu k súladu mysle, duše a tela. Cieľom je, aby sa človek cítil dobre, čo by teda malo plynúť z duševnej, fyzickej, okolitej a sociálnej pohody."

Zahrnutie wellness dizajnu do interiéru, pomôže nastaviť atmosféru pre spomalenie a precvičovanie všímavosti. To vám ponúkne môžnosti ako vyťažiť z bývania maximum.  Môžete sa teda staviť, že v prichádzajúcom období sa bude viac klásť dôraz na podporu príjemných a ozdravujúcich priestorov v bývaní.

Zaregistrujte sa na odber noviniek hneď teraz a neunikne Vám už žiadna informácia o kvalitnom bývaní ! Stačí, ak zadáte Váš email v dolnej časti tejto stránky, do okienka Prihlásiť sa k odberu noviniek alebo Novinky.

Diskusia

Žiadny komentár

Napíšte komentár

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December
close

Nové konto

Máte už vytvorený účet?
Prihláste sa alebo Obnoviť heslo