1.Dôsledná príprava a plán upratovania

person Publikoval: Krásny Interiér list v: Ako na to ? dňa: comment Komentár: 0 favorite Zobrazené: 147

S príchodom obdobia jari, ľudia čoraz viac uvažujú o prichádzajúcom období. Vytvárajú si rôzne životné plány. Preto aj pred začatím veľkého upratovania je potrebné premyslené plánovanie.

Skôr, ako začnete sa uistite, či máte v domácnosti všetko potrebné vybavenie – čistiace prostriedky, saponáty, handry, mopy, atď. Drobné čistiace vybavenie by ste mali mať poruke v krabici alebo úložnom boxe, v ktorom ich môžete nosiť. Nezabudnite na praktický rebrík, ale vystačíte si možno aj so stolčekom, či stoličkou.

Predtým, ako sa pustíte do bezhlavého nakupovania, skontrolujte svoje domáce zásoby čistiacich prostriedkov. Môžete objaviť staré zásoby, ktoré ste nikdy nepoužili a možno ani nikdy nepoužijete. Ak objavíte zásoby, ktoré sú pre Vás zbytočné, darujte ich niekomu, kto ich zúžitkuje.

"Ďalším krokom je spomínaný plán"

Rozhodnite sa, na čo chcete zamerať svoje úsilie a stanovte si jasné ciele.  Doprajte si dostatok času, aby ste sa vyhli ponáhľaniu alebo preťaženiu. Ak sa vám upratovanie z jednej miestnosti do druhej zdá príliš všedné, skúste upratovať podľa nejakej kategórie - namiesto miesta. Napríklad, poutierajte prach na všetkom nábytku, na svietidlách, potom na parapetách a tak ďalej.  Práve v čase, keď vás omrzí nábytok, presuniete sa na ďalšiu kategóriu - svietidiel.

"Bude to zábava, presne tak!"

Otvorte okná, vpustite čerstvý vzduch a robte si pravidelné tanečné prestávky – odčoho máte predsa metlu? Páni si pri vyhýbaní sa nábytku môžu predstaviť, že sú hokejový či futbalový útočník pri pohybe na bránku na majstrovstvách sveta.

Radi dostávate zaujímavé a užitočné informácie o kvalitnom bývaní?

Zaregistrujte sa na odber noviniek a neunikne Vám už žiadna dôležitá informácia o bývaní. Stačí, ak zadáte Váš email v dolnej časti stránky www.krasnyinterier.sk pre odber noviniek. 

Diskusia

Žiadny komentár

Napíšte komentár

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December
close

Nové konto

Máte už vytvorený účet?
Prihláste sa alebo Obnoviť heslo