3.Zamerajte sa na neprístupné miesta

person Publikoval: Krásny Interiér list v: Ako na to ? dňa: comment Komentár: 0 favorite Zobrazené: 114

Ak ste postúpili až sem a podarilo sa Vám upratať väčší celok na hrubo, je čas prejsť na detilnejší poriadok.

"Identifikujte všetky miesta.."

vo vašom domove kam sa za normálnych okolností pri upratovaní nedostanete. Napríklad tienidlá svietidiel, horná časť chladničky alebo priestor za televízorom.

"Nezabudnite na filtre"

ako aj tie v čističkách vzduchu, klimatizácii, vykurovacích systémoch, zariadeniach na filtráciu vody a zvlhčovačoch – sú ďalšou skrytou, ale mimoriadne pracnou súčasťou upratovania.  Vymeňte za nové tie, ktoré už vyžadujú hygienickú obmenu a zvyšok vyčistite. Nezabudnite aj na filter vzduchu vo vašom vysávači!

Okná bývajú tiež častokrát zanedbávané – ak môžete, umyte ich z oboch strán. Ak to situácia a riešenie umožňuje, vyberte sieťky proti hmyzu, preplachnite ich prúdom vody a nechajte vyschnúť na vzduchu.

Zaregistrujte sa na odber noviniek hneď teraz a neunikne Vám už žiadna informácia o kvalitnom bývaní ! Stačí, ak zadáte Váš email v dolnej časti tejto stránky, do okienka Prihlásiť sa k odberu noviniek alebo Novinky.

Diskusia

Žiadny komentár

Napíšte komentár

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December
close

Nové konto

Máte už vytvorený účet?
Prihláste sa alebo Obnoviť heslo