2.Upratujte vo velkom

person Publikoval: Krásny Interiér list v: Ako na to ? dňa: comment Komentár: 0 favorite Zobrazené: 104

Pravidelným každodenným upratovaním docielite čistotu miest s vysokou návštevnosťou, no zákutia priestoru ostanú netknuté. Ak chcete upratovať do hĺbky, nevyhnete sa dôslednosti. 

Odtiahnite nábytok, 

či spotrebiče od stien alebo – ak to priestor dovoľuje – ich úplne odstráňte z miestnosti, ktorú potrebujete vyčistiť.  Tento spôsob Vám umožní dokonalé a dôkladné upratovanie bez kompromisov. Neponáhľajte sa a využite všetky čistiace prostriedky, ako i váš vysávač, mop či handru a vydrhnite všetky tmavé a neprístupné kúty.

Počas upratovania využite čas a možnosti, ktoré váš domov poskytuje. Napríklad počas upratovania zaveste koberce na balkón, terasu, či dvor a vystavené slnečnému žiareniu a čerstvému vzduchu získajúvvyššiu kvalitu čistoty.

Slnečné svetlo je prírodný dezinfekčný prostriedok

preto vašim kobercom prinavráti sviežosť.

Počas veľkého upratovania môžete nakoniec pristúpiť i k zmene rozmiestnenia nábytku. Také nápady prichádzajú vtedy, keď je nábytok mimo svojej obvyklej polohy. Váš životný priestor by mal byť odrazom toho, čo vo vás vyvoláva radosť – využite tento čas na vytvorenie domova, ktorý si obľúbite.

Zaregistrujte sa na odber noviniek a neunikne Vám už žiadna dôležitá informácia o bývaní. Stačí, ak zadáte Váš email v dolnej časti stránky www.krasnyinterier.sk pre odber noviniek.

Diskusia

Žiadny komentár

Napíšte komentár

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December
close

Nové konto

Máte už vytvorený účet?
Prihláste sa alebo Obnoviť heslo